Plus-tjänst

Vid köp av någon av våra hälsoundersökningar erbjuds du att köpa vårt Plus-tjänst för 300 kr. Det ger dig tillgång till läkare och specialistläkare när du har behov. Under ett år kan du på en och samma plats ställa frågor till vår webbdoktor, boka videokonsultation med en specialistläkare, eller beställa en receptförnyelse.

WebbDoktorn
Du kan få hjälp genom att ställa en enklare skriftlig fråga och få ett skriftligt svar av en läkare. Frågorna besvaras inom 4 timmar. Observera att det är upp till varje läkare att bedöma vilka läkemedel som skrivs ut. Inga narkotikaklassade läkemedel skrivs ut.
Tjänsten är bemannad med allmänläkare och specialistläkare. Samtliga specialister har svensk läkarlegitimation och minst fem års klinisk erfarenhet inom sitt specialistområde.
Om läkaren har skrivit ut ett receptbelagt läkemedel till dig kan du hämta ut medicinen på valfritt apotek.
Tjänsten är avgiftsfri.

Receptförnyelse
Du kan använda WebbDoktorn för att beställa din receptförnyelse.
Tjänsten är avgiftsfri.

Videokonsultation med specialistläkare
Du träffar läkare som är specialister på din sjukdom. Du kan träffa en läkare direkt eller välja att boka en tid med en specialistläkare utifrån ditt behov. Du kan välja en specialist som kan hjälpa dig med specifika problem som tex diabetes, sköldkörteln, beroende mm.
Du har även möjlighet att välja läkare som talar ditt språk och om du föredrar att träffa en manlig eller kvinnlig läkare. Mötet sker via videosamtal eller via andra medier. Du kan använda din telefon, läsplatta eller dator.
Avgift: 300 SEK/videokonsultation.